For-You-Only Bizjoesss & more
3 maanden garantie op handmade sieraden
GRATIS verzenden boven € 35,00
Klant review score 9/10
Like & Volg ons @KreaBeaTeam
Klantenservice

ONS For-You-Only TEAM STAAT VOOR U KLAAR!

Als u blij bent, zijn wij ook blij. Daarom staat goede, persoonlijke en snelle service hoog bij ons in het vaandel. Wij willen u zowel van binnen als van buiten laten stralen. Daarom geven we u ook graag advies over onze producten en helpen graag bij het maken van een keuze.

Heeft u vragen over uw bestelling, levertijd of retourneringen? Neem dan contact op met ons For-You-Only Team. Wij staan u graag te woord, beantwoorden al uw vragen en geven u graag persoonlijk advies.

Twijfel niet en stuur ons een e-mail.

for-you-only@ziggo.nl


We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar for-you-only@ziggo.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Neem contact op
* Verplichte velden

Gratis verzenden

vanaf € 35,00

Klantenservice

24/7

Klant reviews

9/10

3 maanden garantie

op handmade sieraden