Het For-You-Only Team


Alles wat je hier vindt, is For-You-Only en hebben wij met veel liefde voor je gemaakt of uitgezocht. De collecties wisselen heel regelmatig maar via Instagram @fyostore en Facebook @fyostore houden wij je op de hoogte van al het nieuws.

Wij zijn Karin en Bienne samen vormen wij het For-You-Only Team. We wonen in Nederland in de stad Rotterdam. Onze webwinkel is begonnen uit een passie voor sieraden. Later besloten we om samen de winkel uit te breiden onze collecties zijn verkrijgbaar in onze webshop maar ook bij verschillende kapsalons en kledingzaken. 
We houden van muziek, festivals, reizen, steden en stranden. Dit zijn een van de vele dingen die ons inspireren om creatief te zijn.

Wij creëren, produceren en stylen, en breiden regelmatig de collectie uit met de allerleukste aanwinsten en treasures uit binnen- en buitenland.

Sommige zelfgemaakte items zijn 'one of a kind' en daar hebben we geen voorraad van. Houd de website daarom goed in de gaten voor de leukste nieuwe musthaves en wees er snel bij!

Heb je specifieke wensen? Kunnen we je helpen bij jouw zoektocht? Laat het ons weten via for-you-only [!at] ziggo.nl want ook voor persoonlijk advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Legal imprint